18 Kasım 2019 Pazartesi

VEGA YAŞAM ODASI TAKIMI



Yeni ev alanların veya evini yenilemek isteyenlerin artık işleri çok kolay, birbirinden güzel tasarım ve modelleri ile evinizin görünüşüne değer katacak olan, yaşam odası takımları son zamanlarda çok tercih edilmektedir.

Herkesin zevkine ve hayallerine uygun olacak şekilde üretilmiş olan yaşam odası takımları uygun fiyat politikası ve modern çizgileriyle evlerinizin havasını ve ahengini değiştirmek adına büyük bir katkısı olmaktadır. Tanıtımını yapmak istediğim VEGA YAŞAM ODASI TAKIMI tam olarak herkesin evinde görmek isteyeceği modern çizgilere hakim ve birbirinden önemli olan, kullanışlı özelliklere sahip bir yaşam odası takımıdır. Takımda tv ünitesi, yemek masası,  dresuar ve ortak sehpa bulunmaktadır. Takım için kullanılan kahverengi tonları sade ve modern bir görünüme sahip olması sağlanmış.

 Tv üntesi içerisinde bulunan kitaplık detayı ve kullanışlı dolapları sayesinde eşyalarınızı rahatlıkla yerleştirebileceğiniz alanı bizlere sunmaktadır. Takım içinde kullanılan masa takımınında birbirinden güzel özelliklere sahip olması tercih edilme sebebi olacaktır. Masanın parke deseni ve açılır özelliklerde olması sayesinde kalabalık aile yemeklerinde sizlere hizmet verecektir.

Aynı zamanda kaşık, çatal ve bıçak vb. eşyaların koyulabilmesi için çekmecesi olması çok kullanışlı bir masa takımı olmasını sağlamış. Masa takımında kullanılan sandayeleri ,bizlerin rahat ve konforlu bir oturumda ailemizle hoş vakit geçirmemiz için tasarlanmış. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder